Man zoekt stel voor seksdate

Man zoekt stel voor seksdateBeste stel,

Mijn naam is Remon en ik ben een man op zoek naar stel voor een seksdate.

Ik ben inmiddels 51 jaar, gescheiden en heb om de 2 weken de kinderen.

Via deze weg wil ik graag in contact komen met sexy stelletjes die graag meer spanning in hun seksleven willen. Ik doe alles wat jullie willen, als jullie mij maar willen.

Ik ben zeer netjes, schoon en scheer mij altijd tot in perfectie. Daarom ben ik ook wel op zoek naar nette stellen, met een net huis. Ik kan ontvangen, maar zoals ik al zei alleen twee weken in de maand.

Voor de rest werk ik bij een tuindersbedrijf in het Westland. Verdien geod en rij een mooie Audi a8. Zelf voor gewerkt en gespaard dus ik ben een harde werker. Ook van NL komaf dus dat is geen probleem. Maar ik hoef zelf niet alleen blanke stellen kan ook buitelands.

Ik ben voor heel veel in, ook bi mannen zeer welkom.

Ik zoek een stel voor een sekdate en misschien wel meer, bijvoorbeeld huisvriend. Contact mij ik neem snel contact op terug. Ik kan ook foto’s sturen, wat je wilt.

Gr. Remon

Plaats/regio: Poeldijk
Naam: Remon