Ondeugend Daten

Website: www.ondeugend-daten.nl

Review

ondeugenddaten-logoOndeugend-Daten is een van de sites waar ik met veel stellen in contact ben gekomen. Het is ook een van de eerste plekken waar ik mensen naar toe verwijs als ik vragen krijg over stel zoekt man datingsites. Daarom staat Ondeugend-Daten hoog in mijn voorkeurslijstje. Op deze pagina vind je wat meer informatie.

Plus- en minpunten
  • Anoniem & discreet
  • Geschikt voor single mannen
  • Erotisch daten
  • Mobiele app
  • Relaties
Kortingen / Acties

Er is momenteel (1) actie:

Aanmelden is tijdelijk gratis.

» ACTIVEER ACTIE «

Stel Zoekt Man (Ervaring)

Ondeugend-Daten is zeer geschikt voor stel zoekt man dating. Je vindt hier stelletjes die op zoek zijn naar single mannen, en andersom.

Uit mijn ervaring weet ik dat je op deze site meer succes hebt als je eerlijk bent in je profiel. Geef aan waar je van houdt, waar je op zoek naar bent, en nog beter: plaats aub enkele foto’s van jezelf. Het hoeven geen super mooie foto’s te zijn, je mag je gezicht zelfs ook afdekken. Stelletjes zijn eerder op zoek naar mannen die er gewoon normaal uitzien. Dus geen hotties of hunks, een bierbuikje is zelfs niet erg.

Op Ondeugend-Daten zie ik overigens wel dat de gemiddelde leeftijd van stellen boven 30 is. Jonge koppels zijn er ook, maar niet veel. Houd je wel een beetje van wat rijper? Dan is deze site wel wat voor jou!

Stel Zoekt Man - Ondeugend Daten LET OP: Mogelijk profielfoto’s van iemand die je kent…

Erotische dates

Als je op zoek bent naar een vriendschappelijke date, dan raad ik je deze contactsite niet aan. Het is ongetwijfeld mogelijk om een leuk stel te vinden waarmee het super goed klikt. Echter heb ik zelf ervaren dat de meeste koppeltjes op deze site zoeken naar seksafspraakjes.

Wat je gaat merken is dat je op een gegeven moment met verschillende stelletjes een klik hebt. Je spreekt af met meerdere stelletjes (meestal dus voor een prikkelende date) waardoor het lastig is om echt vriendschap te sluiten.

Vind je het niet erg om met verschillende stellen af te spreken puur voor de seks? Dan ga je als single (ongedwongen) man zeker niet op deze site vervelen.

Nadelen van Ondeugend-Daten

Net als bijna iedere contactsite heb je bij Ondeugend Daten ook betaalde accounts. Met de betaalde accounts kun je o.a. meer berichten ontvangen en versturen. Jammer dat je hiervoor moet betalen, maar het is ook begrijpelijk. Als man (of stel) wil je namelijk wel kwaliteit. Je zoekt betrouwbare mannen of stellen die je met een gerust hart kunt uitnodigen bij jou thuis.

Helaas zijn op dit soort sites veel fakers: Mensen die zich als iemand anders voordoen en nep-profielen aanmaken. Het is ongelofelijk irritant en ik snap niet waarom sommige mensen dit leuk vinden.

Om dit zoveel mogelijk tegen te gaan neemt Ondeugend Daten al heel wat maatregelen. Zo checken ze of je een foto plaatst (verhoogt betrouwbaarheid) en uit welk land je komt. Mannen die niet serieus zijn, gaan echt niet betalen om extra functies te gebruiken en meer betrouwbare profielen te zien. Zo houd je deze spelbrekers buiten de deur.

Overigens zijn de kosten minder dan een avondje stappen. Dus: of je gaat de kroeg in waar je nog minder dan 1% kans gaat maken om een stel te vinden, of je haalt een lekker wijntje en meld je aan de op een site waar je kans 93% is…

KLIK HIER EN GA VERDER »