Datingsites

Op zoek naar een single man of ongebonden stel voor vriendschap of misschien wel (stiekem) prikkelend contact?

Via contactadvertenties, oproepjes, datingsites en swingerclubs ben ik met verschillende stelletjes in contact gekomen. Met ruim 12 jaar ervaring weet ik nu precies waar je snel en ongedwongen met de juiste kerels en stellen contact kunt leggen.

Hieronder heb ik een persoonlijk lijstje gemaakt van de meest geschikte contactsites waar ik in 2017 nog steeds met veel succes de vurigste afspraakjes maak:

datingsites
Ondeugend Daten

Ondeugend Daten is misschien wel een van de meest populaire sites. Zowel van mij maar ook van duizend andere stelletjes en single mannen. Je legt hier namelijk snel contact omdat de site een hoge doorloop heeft van nieuwe mensen. Als je al langer op zoek bent geweest voor intiem contact, dan ga je het op deze site zeker vinden.

– Minpuntje: Niet voor vriendschappelijk contact.

Lees eerst meer of » Bezoek de site «

HINT: Foto = Reactie!
Als er één ding is dat ik heb geleerd op contacsites, dan is het wel dat je altijd een aantal foto’s moet plaatsen. Geen foto is geheid een afwijzing, omdat stelletjes graag met iemand contact willen leggen die serieus overkomt. Foto’s van je lichaam zijn voldoende. Een foto van je gezicht is niet nodig maar je hebt dan wel meer succes.

Ervaring van ruim 12 jaar

Mijn zoektocht naar een leuk koppel is een achtbaan geweest. Het was niet makkelijk, omdat je soms gewoon niet meer weet waar je een geschikt stelletje of betrouwbare man kunt vinden. Het ging bij mij voornamelijk om erotische afspraakjes, maar inmiddels heb ik ook een intieme kring opgebouwd met mensen die vertrouw.

Met mijn 12 jaar ervaring kan ik met zekerheid aangeven hoe je als stel de juiste vent kunt vinden. En natuurlijk hoe je als man in contact komt met stelletjes die naarstig behoefte hebben aan een sensuele huisvriend 🙂